Protected: Don’t worry… be happy!

This content is password protected. To view it please enter your password below:

Wanna be my sugar daddy? ;oP

För ett tag sen såg jag The Tyra Banks Show där de pratade om “Sugar daddys”. Enligt de tjejer och män som var med så betalade männen allt åt tjejerna och det enda tjejerna behövde göra för det var att följa med på diverse tillställningar. De betonade väldigt noga att sex inte var inblandat.

Och om det nu verkligen stämmer att det är på det sättet så vore det ju inte helt fel med en egen “sugar daddy”. ;oP
Jag menar.. det vore ju perfekt att ha någon som betalar alla ens räkningar och dessutom köper det man vill ha och bjuder på resor. Då skulle man ju utan problem kunna skola om sig så att man i framtiden kan jobba med det man verkligen vill. (Det är ju just ekonomin som hindrar mig från att göra det jag verkligen vill i dagsläget.)

För det var ju precis vad de flesta av tjejerna gjorde… De hade sina “sugar daddys” medan de pluggade och sen kunde de utan problem bryta och fortsätta sina liv med helt rätt förutsättningar för att kunna klara sig själva väldigt bra på egen hand och jobba med det de vill.

Så om det är någon som känner för att försörja mig helt utan större motkrav än att jag ska följa med på lite fester då och då så kan du ju höra av dig. ;oP

Något att se fram emot…

Jag har verkligen älskat alla Harry Potter filmerna hittills (böckerna har jag dock inte läst) så efter varje film längtar jag genast till dess att nästa kommer. Och nu närmar sig äntligen premiären för “Harry Potter och dödsrelikerna – del 1″… men lite surt är det allt att sista boken delats upp i två filmer, jag hade gladeligen suttit där i 4-5 timmar bara för att få se hur det hela slutar. ;oP

En annan film jag verkligen ser fram emot är “Fyra år till”… såg trailern för den på bion igår och den verkar riktigt rolig.

Andra filmer jag ser fram emot att se (inte nödvändigtvis på bio) är “Wall street”, “The rum diary” (med Johnny Depp), “Due Date”, “The other guys”, “The last Airbender”, “Hämnden” (med Persbrandt), Svinlängorna (med Ola & Nomi Rapace), “Saw VII” och “Ond tro”.

Jag borde egentligen inte…

…ha köpt fler par träninggsskor. Men jag hade ju väntat i evigheter på just Nike Shox så när de väl kom in i Stadiums sortiment och det i svart dessutom så kunde jag inte låta bli.

Att det är rosa detaljer är något jag kan leva med även om jag helst hade velat ha dem blåa… ;oP

De är de absolut skönaste träningsskor jag någonsin haft så att det var ett bra köp är det inget tvivel om! (dålig timing däremot rent ekonomiskt men det har jag hittat lösningen på) Jag tog dessutom ett par av de gamla träningsskorna och använder ute istället annars hade jag behövt köpa skor till det istället.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Idag fick jag ett ryck och började rensa lite här hemma. Bar ner lite saker i källaren, gick ner till återvinningsstationen med skräp och fortsatte till ica för att handla. När jag var på väg upp från ica ringde de som skulle köpa min skinnjacka så jag gick bara upp och hämtade den för att gå ner direkt igen. Köpte den själv i våras men har aldrig använt den så när jag nu såg på blocket att det var någon som ville ha precis en sån jacka så kändes det som att det var lika bra att sälja den.

På måndag kommer det dessutom en kille och köper en massa serietidningar av mig som bara tar upp onödig plats här hemma. På så sätt får jag in de pengar som jag la på mina nya favoritskor. =o)

Grymt bra!!

Tack vare Stina så hittade jag idag ett nytt favoritband!!

Tusen gånger starkare

Efter gårdagens träningspass så blev det en helkväll i Kista Centrum. Jag och K började med middag sen kollade vi på skor och lite kläder, men ingen av oss handlade något. ;o) Efter det blev det fika och sen bio.

K hade gärna velat se “I rymden finns inga känslor” men jag tyckte det var jobbigt bara att se trailern så den får hon tyvärr “dra med” någon annan för att se. Istället blev det “Tusen gånger starkare”.

Filmen bjuder på en hel del skratt och en massa igenkänning. =o) Och man kan inte annat än att gilla Sagas personlighet och önska att lite fler var som henne.

Mycket vill ha mer…

…träning! Vad trodde ni? ;oP

Denna vecka har börjat bra… 10 pass på 2 dagar helt enligt planerna! =o) Eller nästan helt enligt planerna iaf… jag hade ju tänkt få med mig min lillebror på gårdagens Power Box men det sket sig eftersom han inte är helt frisk. Räknar med att lyckas dra med honom vid ett senare tillfälle istället. ;o)

Idag är det bara 1 ynka pass inplanerat men jag vet inte om jag kommer lyckas hålla mig till det… ;oP

Efter dagens inplanerade pass ska jag ta en sväng förbi en gammal kollegas kontor för att skriva på ett papper, sen får vi se vad som händer… borde kanske passa på att hälsa på mitt gamla jobb som ligger i samma område när jag ändå är där.

Suck!

Hur ska man kunna söka jobb när mailen vägrar fungera? Jag kunde inte logga in igår och problemet verkar kvarstå även idag. *suckar* Visst skulle jag kunna använda något annat mailkonto men jag känner mig själv och vet att jag sällan kommer ihåg att kolla något annat än det jag normalt använder. Så skulle jag använda något annat skulle jag med all säkerhet missa om jag får något svar via mail och det verkar ju allt vanligare att arbetsgivarna mailar tillbaka och ber den sökande att ringa upp för att boka tid för intervju…

Nåja, jag får väl hoppas på att det funkar bättre ikväll…

Back on track! =o)

Nu har jag tagit det lugnt med träningen i 3 veckor (27 ynka pass på 3 veckor ;o)) pga mina knän och de känns helt klart bättre… om än inte helt bra.

Men nu är jag minst sagt trött på att ta det lugnt så nu kör jag hårt igen! =o) (Försöker dock  att välja de pass som inte är allt för påfrestande på knäna.) Så idag har jag avverkat Z-express, Core, Body Combat, Step Express och så ytterligare ett Core pass. Och jag hade kört Body Pump också om det inte vore för att det var en vikarie som ledde det passet… Säkerligen duktig men jag är inställd på att prova BP med just Oscar så det får bli en annan dag.

Body Combat provade jag på för första gången idag och det var minst sagt grymt roligt! =o) Och Gina är precis så som jag vill att instruktörer ska vara (fast det visste jag ju redan) så det blir helt klart fler gånger!

Nu sitter jag här framför datorn med hur mycket energi som helst kvar så givetvis går tankarna redan till morgondagens räning. ;o)

Imorgon kör jag minst 4 pass… ev 5. =o) Fit to Flex, Core, Z-express & Body Jam är inbokat. Jag vill även köra Power Box men jag verkar inte få med mig någon och isf måste jag komma över känslan av att inte vilja köra mot någon jag inte känner… Jag jobbar på det för PB är också en ny favorit och jag längtar efter att köra det igen!

Kloka ord…

En av mina nya favoritbloggar är Åsiktstorped och idag har han, precis som så många andra, skrivit om SD’s inträde i riksdagen. Men hans inlägg är utan tvekan det bästa jag läst hittills.

Jag skulle kunnat delge er ett uttdrag ur hans text men den gör sig bättre i sin helhet. Så har ni inte redan hittat till hans blogg så rekommenderar jag er att kolla in där. Han skriver ofta (så som idag) de där inläggen som man önskar att man själv lyckats skriva.

Pest eller kolera?!

Jag avskyr politik och har noll förtroende för politiker. Jag menar… hur ska man kunna lita på folk vars största merit verkar vara att ljuga sig blå?!

Men min pappa har lärt mig att man inte har någon rätt att klaga om man själv inte röstat så av den anledningen pallrade jag mig ner till vallokalen idag… För gnälla vill jag allt få göra om fel block vinner! ;o)

Sahlin eller Reinfeldt? = Pest eller kolera?

Iaf är det så i mina ögon för jag vill verkligen inte se någon av dem som stadsminister! Varför kunde de inte välja ut några bättre frontfigurer?

Läskigt god!

Denna choklad är lätt bland det godaste jag någonsin ätit!

Den är inte billig… men den är värd varenda öre! ;o)

Bättre blir det inte…

Det här klippet kan jag lyssna på typ hur många ggr som helst! Att han ens behöver söka sig till idol är för mig helt obegripligt… han borde få släppa en skiva direkt!

I min mening kan vi skippa resten av säsongen och kora honom till vinnare på en gång!

Seg!

Igår åt jag och större delen av vårt “team” avskedsmiddag med Vik & Emi (som idag har flyttat från Sverige). Och trots att jag inte kom hem allt för sent så kom jag ändå inte i säng förens efter kl 4 i natt. Ändå vaknade jag strax efter kl 8 i morse även fast jag egentligen kunde få sova hur länge som helst. =oS
Jag behöver 6 timmars sömn för att jag ska fungera normalt så denna dag blev inte som jag tänkt.

Jag hade tänkt köra Body Pump på förmiddagen och ev. Step på kvällen men med för lite sömn så är det inte någon idé att ens försöka så jag har slappat hela dagen. Den största nackdelen med för lite sömn är dock att det enda jag vill stoppa  i mig är onyttigheter i massor. Så när jag väl orkade pallra mig ner till ica var det godis jag stoppade i korgen istället för den mat jag borde ha köpt… =oS

Nåja, jag får väl se till att komma i säng i tid idag så att jag är mitt vanliga pigga jag imorgon och kan köra ett träningspass eller tre. ;o)

Thanks for everything Vik & Emi!!

You guys have really helped me to change my life to the better! =o)

You helped me to find the joy in a lot of different kinds of grouptraining.
You helped me with all my questions about nutrition, training and everything related to training.
You boosted my confidence. (It was good but now it’s even better.)
You trusted me completely.
You helped me to regain believe in love. What you two have is rare and absolutely wonderful to see! =o)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Training just wont be the same without you but I promise to keep it up! ;o) I will never let my self stop training again. And I’m sure the rest of the team will do the same.

I know we’ll keep in touch but me and the others miss you already!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Good luck with everything over there! I really hope they know how lucky they are to get you guys! ;o)

Love you both!

BIG HUGS!!