I just can’t stop smiling! =o)

Men så har ju jag och Marie fått spendera nästan 1 dygn (minus några få timmars sömn ;o)) tillsammans med 2 av de absolut mest underbara personer vi känner i Riga.

De befinner sig så nära men ändå så långt borta så trots att vi sagt att vi ska åka till Riga för att hälsa på så var det först när Karina tog tag i det, i samband med att de skulle ha en Workshop, som vi äntligen fick tummen ur… och bokade in flyg. Nu blev Karina dessvärre sjuk så jag och Marie fick klara oss på egen hand men det gick ju bra det med.

När vi väl landat så började vi med att ta oss till hotellet för att checka in och packa om väskorna lite för att slippa kånka runt på allt vi hade med oss. Sen fortsatte vi till “Active Life” för att ansluta till workshopen som börjat redan innan planet hade landat.

Det var verkligen helt fantstiskt att få köra symmetrisk step med Vik igen och jag älskade varje sekund av det… tom när jag trampade för långt ut på brädan så att den tippade och jag drattade på ändan. För det finns liksom inget som kan få ner mitt humör under en riktigt bra step-klass. ;oP

Efter workshopen så åkte vi tillbaka till hotellet för att lämna av svettiga kläder och kolla in rummet lite mer eftersom vi första vändan mest varit in och vänt. Sen satte vi oss och slappade och väntade på att Vik & Emi skulle komma och möta oss vid hotellet för att fortsätta ut på stan för att få något i magen och se lite av Riga.

Det var grymt skoj att få umgås lite med dem igen eftersom vi nu inte träffat dem sen i april när de var på snabbvisit i Sthlm och vi självklart saknat dem sen dess!

Som alltid i deras sällskap så bjöds det på en hel del skratt, inspiration, uppdatering om vad som hänt och nyheter om vad som är på gång… =o)

Efter att vi fått lite mat i magen så tog vi en promenad i stan och fick lära oss lite mer om Riga innan de följde oss tillbaka till hotellet innan de fortsatte hem för att hinna få några timmars sömn innan då än en gång skulle komma och hämta oss i morse kl 9 för att vi skulle hinna med frukost, lite shopping och självklart se lite mer av Riga i dagsljus innan det var dags för oss att ta oss till flygplatsen.


Jag gillade Riga och hade mer än gärna spenderat mer än ett ynka dygn i där men det får bli nästa gång! ;o)

About Dixie
159cm kort, grönögd, mellanblond, tatuerad tjej som tar dagen som den kommer. =o)

Leave a comment