Gott Nytt År!

Gott Nytt År

God Jul!

God JulGod Jul

Har jag nu lyckats få till alla jultraditioner och haft den rätta julkänslan sen en månad tillbaka så måste jag ju självklart även lägga upp den vanliga julbilden här på bloggen också! ; )

Protected: …

This content is password protected. To view it please enter your password below:

Protected: Error

This content is password protected. To view it please enter your password below:

Ångest! :(

Det är inte mycket här i livet som ger mig ångest… men tandläkaren gör det definitivt!

Visst, jag vet att jag borde bokat tid för minst ett år sen!
Visst, jag vet att det bara blir dyrare ju längre man väntar!
Visst, jag vet att jag är korkad, när det gäller detta, så det behöver ni inte upplysa mig om!

Men, när jag bara jobbade deltid så räckte pengarna inte till och eftersom jag inte hade ont så fick det helt enkelt vara.
När jag nu jobbar heltid och har helt ok ekonomi igen så borde jag väl bokat en tid direkt men som sagt… jag hade inte ont och tandläkaren ger mig ångest så jag har dragit ut på det i det längsta.

Nu har jag dock haft tandvärk till och från i si så där 1,5 veckor så då hade ju det logiska varit att boka en tid direkt men inte då… För värken är ju ändå inte värre än att jag kan leva med den. Tror jag har lite för hög smärttröskel för mitt eget bästa ibland.

Som sagt… självklart är jag medveten om att jag är korkad som drar ut på det, men jag mår dåligt bara av tanken på att behöva dra ut visdomstanden! (min gamla tandläkare försökte boka in 2 timmars operation för att få ta bort den när jag inte ens kände av den)

Jag avskyr verkligen när kroppen är envisare än mig så att jag tvingas göra sånt som jag absolut inte vill göra, men som vanligt så är det den som vinner. För även om jag har hög smärttröskel så blir det lite väl jobbigt när så väl ena visdomstanden som en av tänderna på motsatt sida gör ont. Så därför har jag till slut bokat in en tid nu på fredag! 😦

Tandvärk

Lars Vegas Trio

Första gången jag hade nöjet att se dem var på vattenfestivalen i början av 90-talet (kommer inte ihåg exakt vilket år det var men jag skulle gissa på 91). Jag visste då inte vilka de var men att jag inte ville missa dem det var jag helt säker på! ; ) Och sen dess har jag velat se dem igen men inte lyckats få till det.

Förra året (tror jag det var, tiden går ju så fort) skulle jag och min lillebror ha sett dem men det sket sig pga sjukdom så när jag såg reklam för “Julkul med Harmony Bells & Lars Vegas Trio” här i Sthlm kunde jag ju bara inte missa dem igen. Så idag var jag, mapa och lillestor och såg dem. : )

Harmony Bells var självklart superduktiga men det var ju ändå Lars Vegas Trio jag var där för att se och precis som alltid så bjöd de på en hel massa skratt. : ) Och hade jag suttit på första raden istället för andra så kanske det hade varit jag som fått den där kramen av min favorit istället för tjejen framför mig. ; P


Grabbarna må ha blivit äldre men de bjuder fortfarande på samma glädje och energi som första gången jag såg dem! : )

Julkul

En tidig julklapp!

Iaf så kändes det som det när jag på väg hem från jobbet såg att Metallica ÄNTLIGEN finns med på Spotify!! 🙂

Tidig julklapp

Mat, mat och mera mat! ;)

I onsdags bjöd en av våra kunder in mig & J till middag på “Halv Grek Plus Turk” och jäklar vad gott det var! : ) Många smårätter blev det och jag slog faktiskt mig själv med häpnad och provade nästan allt. Den absoluta favoriten blev, inte helt otippat, lammkotletterna. Största överraskningen var hut mycket jag gillade calamariringarna.

När sen efterätterna kom in så blev det ju inte sämre direkt. Panacotta är ju en favorit så det var det jag åt mest av men självklart smakade jag på de flesta andra också. J’s favorit var utan tvekan chokladbakelsen som serverades varm och jag instämmer i att den var fantastiskt god.

Kvällen bjöd utöver mat självklart även på grymt trevligt sällskap och en hel massa skratt. : )

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

I torsdags var det sen dags för asiatiskt julbord (som tur är så är jag inte ensam på kontoret om att mer än gärna skippa de traditionella julborde) på “East“. ~Favoriten var, precis som sist jag var där, den thailändska kycklingsoppan men det fanns självklart mycket annat gott. Och eftersom jag gillade calamari dagen innan så var det väl lika bra att smaka  “baby octopus” också… Och jo då, även om det känns lite vidrigt att äta något med huvud och allt så var de goda de med.

Efterrättsbordet var helt ok, men efter onsdagens utbud så blev det ingen wow-känsla direkt. ; P